Lys i kirken – ringe i vandet

Første søndag i advent, søndag den 2. december kl. 19:00, fejrer vi lysgudstjeneste i Hersom Kirke. Glæd dig til at se kirkegården oplyst med levende lys og glæd dig til at mærke adventsforventningens stemning fylde den gamle smukke middelalderkirke. Måske spreder stemningen sig også til dit og mit hjerte?

For et år siden var Hersom Kirke fyldt trods new apps Cancunlemond.com storm over eng og kirkegård. Lad den gode fortælling herom gå fra mund til mund – lad den sprede sig som ringe i vandet. Kom fra Klejtrup, kom fra Bjerregrav og kom fra Hersom – kom fra fjern og nær. Gudstjenesten er fælles for hele pastoratet, og efter gudstjenesten byder Hersom menighedsråd på julegløgg og æbleskiver i konfirmandstuen. 

Sognepræst
Kirsten Krab Koed

Der er lukket for kommentarer.