Babysalmesang i Hersom Kirke

Er du mor eller far til en baby, der endnu ikke er begyndt at kravle, er du og din baby hermed inviteret til babysalmesang i Hersom Kirke, første gang fredag den 4. oktober kl. 11:00 – 11:45. Bor du altså i Klejtrup, Bjerregrav, Hersom eller et sted i nærheden, pak da bilen og se, hvad der sker.

Babysalmesang er et åndehul i hverdagen, hvor du helliger dig din baby og det musikalske samvær. Du behøver ikke at være en haj til at synge for at deltage, du skal bare være mor, far eller måske bedstemor.

Under kyndig vejledning af Laila Trier Hjørnholm, rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, kan I kan glæde jer til at lege, sanse og synge salmer sammen med jeres baby i et fantastisk rum med ”Stjernehimlen” og sæbebobler svævende i solens lysstriber.

Babysalmesang er sød musik i babys ører, og Laila inviterer til sang, dans, leg og overraskelse. Du skal bare møde op med din baby og en dyne. Det koster ingenting at være med på noderne.

Babysamlesang baserer på en viden om, at babyer allerede som spæde sanser og reagerer på sang, musik og bevægelse. Salmer har vist sig at have en speciel positiv indvirkning på helt små børn. Samtidig lærer I salmerne undervejs, så I kan synge ”Sov sødt, barnlille” ved sengekanten.

Datoer for babysalmesang i Hersom Kirke efteråret 2013:

  • Fredag den 4. oktober
  • Fredag den 11. oktober
  • Fredag den 25. oktober
  • Fredag den 1. november
  • Fredag den 8. november
  • Fredag den 15. november
  • Fredag den 22. november
  • Fredag den 29. november

På glædeligt gensyn til babysalmesang!

Hersom, Vester Bjerregrav og Klejtrup sogne
Kirsten Krab Koed

Der er lukket for kommentarer.